Uitnodiging NK Powerlifting Classic 2017

UPDATE: Bekijk de meest actuele informatie hier op onze NK Powerlifting Classic 2017 evenementpagina.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het Nederlands Kampioenschap Classic Powerlifting zal in het weekend van 9 & 10 december 2017 plaats vinden tijdens de SAP-Cup in Congrescentrum Koningshof aan de Locht 117 in Veldhoven.

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de KNKF – Sectie Powerliften.

Inschrijven

De inschrijving opent op zondag 24 september 2017 20:00 uur . De inschrijvingstermijn sluit op zondag 19 november 2017 om 20.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 20,- per atleet.

Atleten die Algemeen Lid zijn van de Sectie Powerliften kunnen zich direct aanmelden via ons nominatiesysteem op deze pagina.

Atleten die lid zijn van een vereniging die is aangesloten bij de K.N.K.F. kunnen uitsluitend worden aangemeld via de speciale inschrijflink die naar de vereniging gestuurd is.

Alle deelnemers dienen het formulier ‘Verklaring kostenverdeling doping-gerelateerde overtredingen’ ondertekend aan te leveren voor het einde van de inschrijvingstermijn bij Henk Keizer (hc.keizer@quicknet.nl). Atleten die dit formulier niet tijdig aanleveren worden uitgesloten van deelname.

Deelnemers dienen in het bezit te zijn van de Nederlandse Nationaliteit. Bij de weging dient de Nationaliteit te worden aangetoond door middel van een geldig Nederlands paspoort of identiteitskaart. Let op: het is niet mogelijk om de nationaliteit aan te tonen met een rijbewijs.

Inschrijven is uitsluitend mogelijk voor atleten die zich voor deze wedstrijd hebben gekwalificeerd.

Kwalificatie eisen

Heren in de gewichtsklassen <59 kg en <66kg klasse dienen in de 12 maanden voorafgaand aan deze wedstrijd tenminste 300 punten te hebben behaald tijdens een officiële Classic- wedstrijd in de gewichtsklasse van deelname. Voor deelname in de gewichtsklassen <74 kg en zwaarder dienen in de 12 maanden voorafgaand aan deze wedstrijd tenminste 350 punten te hebben behaald tijdens een officiële Classic-wedstrijd.

Dames in alle gewichtsklassen dienen in de 12 maanden voorafgaand aan deze wedstrijd tenminste 300 punten te hebben behaald tijdens een officiële Classic-wedstrijd.

De termijn van 12 maanden is gestart tijden het Nederlands Kampioenschap Classic Powerlifting 2016. Deze wedstrijd was dan ook de eerste kwalificatiemogelijkheid.

Nominaties

De nominaties zijn te vinden op deze pagina.

De groepsindelingen en aanvangstijden zullen via de website bekendgemaakt worden na sluiting van de inschrijvingstermijn.

Veelgestelde vragen & meer informatie

Meer informatie is hier te vinden op onze evenementpagina.