NK Equipped Bankdrukken, (sub-)junioren, senioren, masters

NK Bankdrukken 2018

Het Nederlands kampioenschap (Equipped) Bankdrukken zal op zondag 25 maart 2018 plaats vinden bij Krachtsportvereniging S.S.S. Alkmaar, Tesselschadestraat 81, 1814 EN te Alkmaar.

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Krachtsportvereniging S.S.S. Alkmaar onder auspiciën van de KNKF – Sectie Powerliften.

Nominaties

Nominaties NK Bankdrukken 20 maart 2018.pdf

Voor dit NK zijn er geen kwalificatie eisen.

Junioren en masters doen automatisch ook mee in de open klasse. Prijzen voor alle drie de NK's (open, junioren en masters) verlopen op basis van Wilks punten voor mannen en vrouwen.

Kwalificeren voor internationale wedstrijden verloopt nog steeds via gewichtsklassen.

Inschrijven

Atleten die lid zijn van een vereniging die is aangesloten bij de KNKF kunnen zich uitsluitend inschrijven via de naar de verenigingen gestuurde inschrijfformulieren.

Atleten die algemeen lid zijn kunnen zich direct de via e-mail inschrijven.

Download hier het inschrijfformulier.

Het e-mailadres is: F.meulen87@chello.nl

De inschrijving start op 30 januari 2018 en gaat gepaard met directe betaling van het inschrijfgeld € 20,- p.p rekeningnummer NL08ABNA0589067060 t.n.v. Alkmaarsche Krachtsportvereniging S.S.S. o.v.v. naam en gewichtklasse, pas na betaling is de inschrijving voltooid (er wordt niet gerestitueerd).

De inschrijving sluit op zondag 11 maart 2018 om 00.00 uur. Inschrijvingen die na deze datum binnen komen, of niet betaald zijn, zullen niet in behandeling worden genomen.

Elke atleet dient het formulier ‘Verklaring kostenverdeling dopinggerelateerde overtredingen’ (download hier) in te vullen en ondertekend mee te sturen met het inschrijfformulier. Atleten die dit formulier niet meesturen worden uitgesloten van deelname. Dit geldt niet voor atleten die in 2018 al een dopinggerelateerde verklaring ingevuld hebben.

Deelnemers dienen in bezit te zijn van de Nederlandse Nationaliteit. Bij de weging dient de nationaliteit te worden aangetoond door het tonen van een geldig Nederlands paspoort of identiteitskaart.

De groepsindelingen en aanvangstijden zullen via de website www.sssalkmaar.nl bekend gemaakt worden na sluiting van de inschrijvingstermijn.

Met vriendelijke groet,

Krachtsportvereniging S.S.S. Alkmaar

Website: www.sssalkmaar.nl

Bekijk ook S.S.S. Alkmaar op Facebook.

Facebook evenement: klik hier.

Locatie
Alkmaar
Datum
25 mrt 2018
Organisatie
SSS Alkmaar