NK Equipped Powerlifting, (sub-)junioren, senioren, masters

NK Powerliften 2018

Het Nederlands kampioenschap Equipped Powerlifting/OPEN Powerlifting zal op zondag 25 februari 2018 plaats vinden bij Krachtsportvereniging S.S.S. Alkmaar, Tesselschadestraat 81, 1814 EN te Alkmaar.

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Krachtsportvereniging S.S.S. Alkmaar onder auspiciën van de KNKF – Sectie Powerliften.

Nominaties

Download hier de nominaties (.xls)

NK (Open) Equipped gaat op basis van Wilks-punten. Eén klasse heren en één klasse dames. De kwalificatie-eis hiervoor is gelijk aan de kwalificatie-eis voor het NK-Classic 2018. NK Masters en NK Junioren eveneens op basis van Wilks punten. Eén klasse heren en één klasse dames, geen kwalificatie-eisen.

Het is een open wedstrijd voor lifters die de kwalificatie-eis niet hebben gehaald.

Nederlandse records volgens de normale gewichtsklassen en leeftijdsklassen. Voorwaarde uiteraard wel dat de lifter op gewicht is voor die klasse. Nederlandse records kunnen alleen verbeterd worden door deelnemers aan het NK en niet door deelnemers aan de open wedstrijd.

Inschrijven

Atleten die lid zijn van een vereniging die is aangesloten bij de KNKF kunnen zich uitsluitend inschrijven via de naar de verenigingen gestuurde inschrijfformulieren.

Atleten die algemeen lid zijn kunnen zich direct de via e-mail inschrijven.

Download hier het inschrijfformulier.

Het e-mailadres is: F.meulen87@chello.nl

De inschrijving start op 20 december 2017 en gaat gepaard met directe betaling van het inschrijfgeld € 20,- p.p rekeningnummer NL08ABNA0589067060 t.n.v. Alkmaarsche Krachtsportvereniging S.S.S. o.v.v. naam en gewichtklasse, pas na betaling is de inschrijving voltooid (er wordt niet gerestitueerd).

De inschrijving sluit op zondag 11 februari 2017 om 00.00 uur. Inschrijvingen die na deze datum binnen komen, of niet betaald zijn, zullen niet in behandeling worden genomen.

Elke atleet dient het formulier ‘Verklaring kostenverdeling dopinggerelateerde overtredingen’ (download hier) in te vullen en ondertekend mee te sturen met het inschrijfformulier. Atleten die dit formulier niet meesturen worden uitgesloten van deelname. Dit geldt niet voor atleten die in 2018 al een dopinggerelateerde verklaring ingevuld hebben.

Deelnemers dienen in bezit te zijn van de Nederlandse Nationaliteit. Bij de weging dient de nationaliteit te worden aangetoond door het tonen van een geldig Nederlands paspoort of identiteitskaart. Dit is dus niet mogelijk met een rijbewijs!

De groepsindelingen en aanvangstijden zullen via de website www.sssalkmaar.nl bekend gemaakt worden na sluiting van de inschrijvingstermijn.

Met vriendelijke groet,

Krachtsportvereniging S.S.S. Alkmaar

Bekijk ook S.S.S. Alkmaar op Facebook.

Locatie
Alkmaar
Datum
25 feb 2018
Organisatie
SSS Alkmaar