NK Powerlifting Classic 2018

NK Powerliftint Classic 2018

Op 21 en 22 april aanstaande organiseert T.S.K.V. Spartacus onder auspiciën van KNKF – Sectie Powerliften het NK Powerlifting Classic 2018!

Het Nederlands Kampioenschap zal plaatsvinden in het Tilburg University Sports Center. Wij nodigen iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen bij deze wedstrijd.

Uitgebreide informatie

Meer info op: https://tskvspartacus.nl/nk

Facebook evenement: klik hier.

Nominaties en inschrijven

Voor deze wedstrijd dien je je gekwalificeerd te hebben tijdens een officiële classic wedstrijd na 22 april 2017. Je bent alleen gekwalificeerd voor de gewichtsklasse waarin je uitkwam op die wedstrijd of een zwaardere klasse wanneer je met deelname in een lichtere klasse de eis voor de zwaardere klasse gehaald hebt. Bekijk de eisen per klasse hier.

Ook dien je de Nederlandse identiteit te bezitten. Dit kan alleen aangetoond worden met een geldige identiteitskaart of geldig paspoort tijdens de weging (dus geen rijbewijs!).

Het inschrijfgeld voor deze wedstrijd bedraagt 20 euro (+ administratiekosten) en men dient lid te zijn van de K.N.K.F. – Sectie Powerliften.

Alle deelnemers dienen ook het formulier ‘Verklaring kostenverdeling doping-gerelateerde overtredingen’ (.DOCX; online ondertekenhulp: hier) ondertekend aan te leveren voor het einde van de inschrijvingstermijn bij bondsecretaris Henk Keizer (hc.keizer@quicknet.nl). Atleten die dit formulier niet tijdig aanleveren worden uitgesloten van deelname.

Nominaties en inschrijven

Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 30 maart. Wijzigingen gaan via de vereniging, zie daarvoor: https://tskvspartacus.nl/nk

Kwalificatie

Alle officiële classic wedstrijden tot uiterlijk 12 maanden voor dit kampioenschap tellen mee als kwalificatiewedstrijd. Het benodigde aantal totaalkilo's per klasse is hier te vinden.

Locatie
Tilburg
Datum
21 & 22 apr 2018
Organisatie
KNKF sectie PL & TSKV Spartacus